5053873217 [email protected]

‘Kiraz Mevsimi’ dizisinin başrol oyuncuları Dağhan Külegeç’le Nilperi Şahinkaya’nın iki ay önce başlayan ilişkisi yaz bitmeden sona erdi.

Ali – İnci Gündoğdu çiftinin patronu olduğu Süreç Film’in FOX için çektiği gençlik dizisi ‘Kiraz Mevsimi’, her cuma reytinglere damgasını vuruyor. ‘Kaçak’ dizisinin konseptini tasarlayan Asena Bülbüloğlu’nun hayata geçirdiği projenin başrol oyuncularından Dağhan Külegeç ile Nilperi Şahinkaya, yaz başında Cihangir’de sarmaş dolaş görüntülendi. Sette de gerçek hayatta olduğu gibi iki sevgiliyi canlandıran oyuncuların karakterleri seyirci tarafından çok sevildi. Dizide Külegeç Mete Uyar karakterine hayat verirken, Şahinkaya ise Şeyma’yı oynuyor.

KİRAZ MEVSİMİ

Sette uyumlu çalışan ikilinin özel hayatlarında ise aynı huzuru yakalayamadığı ortaya çıktı. Külegeç, geçen haftalarda Cihangir’de tek başına bir kafede morali bozuk otururken görüntülenmişti. Çiftin yaz aşkı olarak başlayan beraberliklerini noktaladığı öğrenildi. Rol aldığı tiyatro oyunlarıyla da adından söz ettiren Şahinkaya, yönetmeni Hira Tekindor’la samimiyetiyle dikkat çekiyor.