5053873217 [email protected]

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Cemile karakterini canlandıran Ayça Bingöl, yeni dizisi Benim Adım Gültepe’de bambaşka bir kimliğe büründü…

Güzelliğini yeni dizisinde gösterme fırsatı bulan Ayça Bingöl, Hürriyet gazetesine konuştu.

Dizide Gülümser karakterini canlandıran Ayça Bingöl, yurt dışındaki hayranlarından aldığı tepkileri şöyle anlattı: “Ben gitmedim ama oradan buraya gelenler çok oldu. Mardin’e gittiğimde Suriyeli bir turist grubu beni tanıyıp, birlikte fotoğraf çektirmek isteyince nasıl şaşırdım anlatamam. Ortadoğu dışında Azerbaycan’da da çok tuttu dizi. Uzak diyarlardan ne aşk mektupları alıyorum bir bilsen (gülüyor)…”

cemilE

Bingöl dizisini ise şöyle anlattı:

“Dizi aslında İzmir’in yalnız kalmış Gültepe semtinin hikayesi. Dört oğlan çocuğunun hayatına tanık olurken bizim öykülerimizle de karşılaşacaksınız. Karakterler üzerinden Gültepe’nin hikayesini izleyeceksiniz.

Semtteki kadınlarından farklı yaşayan, hayata başka bir yerden bakan, Gültepeli olmayan ama Gültepeli, yaşam dolu, enerjik, etrafını ve yaşadığı her şeyi güzelleştirmek için çaba harcayan bir aşk kadınını oynuyorum. Kocası hapiste, 15 yaşındaki oğluyla birlikte bu mahallede var olmaya çalışıyor.”