5053873217 [email protected]

basak dizer - 5

GittiGidiyor Cadde’nin röportaj, alışveriş ve kombin önerileriyle öne çıkan bölümü Cadde Portre’de sizi her ay tarzıyla fark yaratan renkli konuklar ve alışverişlerinizde rehber olacak özel moda ipuçları bekliyor. Cafe Cadde, Cadde Modası, Cadde Stil ve Cadde Kombin başlıkları altında dopdolu içeriklere ulaşabileceğiniz Cadde Portre’nin bu ayki konuğu tasarımcı, stil danışmanı ve moda yazarı Başak Dizer.

Başak Dizer, Cadde Portre’ye verdiği özel röportajında hayatından, hayallerinden ve gelecekteki planlarından bahsediyor. İletişim eğitimi almasına rağmen modaya olan sevgisi ağır basan, kalbinin sesini dinleyerek eğitimine Milano ve Londra’da moda ile devam eden Dizer, ortağı Deniz Marşan ile kurduğu Room Teşvikiye mağazasında moda ve stil danışmanlığı yapmaya devam ediyor.

Başak Dizer röportajında modaya bakış açısını şöyle tanımlıyor: “Stil devamlılığı olan, kişinin karakterini yansıtan bir yaşam biçimi ve eğilimidir. Kendini ifadedir. Moda sadece stile hizmet eder. Ana karakterimizi yansıtan, her sezon devamlılığı olan ve en önemlisi vücut tipimize yakışan ürünlerle tarzımızı benimsemeliyiz. Romantik ve doğal, maskülen ve pop, klasik ve şık ya da spor ve rahat tarzlar gibi.”

70’ler ve rock…
Gardırobunun siyah-beyaz renkte deri parçalar, taytlar, botlar, bol gümüş aksesuar ve gözlüklerle dolu olduğunu söyleyen Başak Dizer, giyiminde cool ve maskülen parçaları ağırlıklı olarak kullanıyor. Ayrıca 70’ler ve rock’ın hayatında vazgeçilmezi olduğunu söylüyor. Türk kadınının giyim zevkine gelince… Dizer’e göre biraz garantici olsalar da her zaman yeniliklere açık ve meraklılar.

GittiGidiyor Cadde’den hızlıca ve zahmetsizce seçtiği her moda ürününü online olarak satın aldığını, pratik ve güvenilir olduğu için tercih ettiğini belirtiyor ve ekliyor: “Yeni sezon ve yeni ürünler için takipteyim.”