5053873217 [email protected]

Ahmet Dursun, Seba’nın başkanlığı bırakmasına yol açan “Ahmet Dursun, Seba gitsin” tezahüratına da değindi. O dönem yeterince Türkçe bilmediği için tezahüratı anlamadığını ifade eden Dursun, şunları söyledi:

AHMET DURSUN

“O zamanı unutamam, galiba benim Şampiyonlar Lİgi’nde ilk maçımdı. Ahmet Dursun Seba gitsin denildiğinde Türkçem çok iyi değildi acaba ne diyorlar dedim. Maç bittikten sonra benim ve başkanın ismi birlikte söylenince sorduğumda benim açımdan güzel ama başkan adına kötü bir şey olduğunu öğrendiğimde buruk bir sevinç yaşadım.”

Ahmet Dursun, Kocaelispor’da aldığı paranın yarısına Beşiktaş’a imza attığını da söylerken, bunun tek sebebinin Süleyman Seba olduğunu belirtti: “Başkan benim imza atmamda büyük rol oynamıştı. Küçüklüğümden beri Beşiktaşlı olmamam rağmen benim kocaelispor’da aldığımın yarısı kadar bir paraya imza attım. Sayın Başkan beni odasına çağırdı, elimi tuttu, o tittreyen eli ve gözündeki samimiyeti gördüm, ‘Sen başarılı ol, ben gerekeni yapacağım’ dedi; benim hayır deme lüksüm yoktu”
(Ntvspor)