5053873217 [email protected]

Galatasaray’ın 10 Numarasınun aklında Monaco’nun sunduğu teklif var. Prandelli’nin, ‘dön’ çağrısına kulak asmayan ve Galatasaray’ın sözleşme yenileme teklifine dudak büken Wes, Fransız ekibi ile dirsek temasında

SNEIJDER

Ezeli rakibi Fenerbahçe’de yaşanan teknik direktör krizini rahat bir şekilde izleyen Galatasaray sürpriz bir sorunla karşılaştı. Sarıkırmızılı kulüpte Wesley Sneijder hakkında çıkan dedikodular tüm keyifleri kaçırdı. Hollandalı oyuncunun izninin 9 Ağustos Cuma günü bitmesine rağmen, Cesare Pranelli’nin kendisini arayarak, “Seni bekliyoruz” sözlerine, “5 güne daha ihtiyacım var. Özel işlerim henüz bitmedi” diyen Sneijder’in, İbiza’daki villasının devir ve haciz işlerini halletmeye çalıştığını iddia edildi ve iznini 14 Ağustos’a kadar uzattığı bildirildi. Prandelli’ye söz hakkı bile bırakmayan Sneijder’in asıl sıkıntısının ise kendisine uzatılan sözleşme şartları ve Fransız ekibi Monaco’nun kendisine yaptığı teklif olduğu bildirildi.

HER AN MONACO’YA GİDEBİLİR

Şu an için imza parasıyla birlikte (3.2 milyon euro + 1.3 milyon euro) 4.5 milyon euro kazanan Hollandalı oyuncuya, yönetim 3.2 milyon euro üzerinden yüzde 30 zam teklif etmiş, Sneijder’in menajeri ise 4.5 milyon euro üzerinden yüzde 30 zam talep etmişti. Yapılan bu ilk görüşmenin ardından ikinci bir görüşme olmazken, Sneijder’in menajerinin şu an için Monaco ile görüşmelere devam ettiği Fransız ekibinin Shaqiri ile devam eden görüşmelerin yanı sıra pazarlık halinde olduğu Sneijder’den de yarına kadar izin istediği bildirildi. Monaco, Sneijder’in şartlarını kabul ederse, Hollandalı Fransız ekibine imza atacak yoksa ertesi gün İstanbul’a gelip idmanlara başlayacak. Sözleşme yenileme görüşmeleri ise devam edecek.

YÖNETİM ŞAŞKIN

Sneijder, 9 Ağustos’ta biten iznini hocasıyla görüşerek 14 Ağustos’a aldırdı. Galatasaray yönetimi ise Hollandalı yıldızın bu tutumu karşısında çaresiz kaldı. Monaco’nun teklifi ise yönetimi telaşlandırıyor.

(Fotomaç)