5053873217 [email protected]

Ersun Yanal’ın istifasının ardından futbol takımının yeni teknik direktörünü belirlemek için yönetim toplandı. Yaklaşık 3,5 saat süren toplantının ardından, mevcut antrenörü İsmail Kartal ile prensipte anlaştı. İsmail Kartal, sarı-lacivertli ekipte Aykut Kocaman ve Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapmıştı.

 

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, yarın son bir kez daha toplanacak ve nihai karar verilecek. Bu toplantıda yabancı teknik direktör konusu masaya yatırılacak. Yabancı teknik direktör konusunda ortak bir karar alınamazsa, Fenerbahçe’nin yeni sezondaki hocası prensip anlaşmasına varılan İsmail Kartal olacak. Bu karar yarın saat 18:00’de açıklanacak.

İsmail_Kartal

İSMAİL KARTAL KİMDİR?

Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Futbolculuk hayitinin neredeyse tamamını Fenerbahçe’de geçırmıştır ve 80 yıllarda Abdülkerim Durmaz’la beraber Fenerbahçe defansının beklerini oluşturmuştur. Futbolculuk dönemlerinde esmer oluşundan ötürü Arap İsmail diye anılırdı. 2010-11 sezonunun başından beri Fenerbahçe’de görev yapmaktadır. Şu anda teknik direktör Ersun Yanal’in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır.