5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz günlerde, yeni nesil i20’nin ilk resimleri ortaya çıkmasının ardından Hyundai, aracın ipucu resimlerini yayınladı. Koreli üreticinin Almanya Rüsselsheim’da yer alan Avrupa Tasarım Merkezi’nde, ilk kez yeni Genesis’te kullanılan Fluidic Sculpture 2.0 adı verilen tasarım anlayışı ile geliştirilen yeni nesil i20, markadan yapılan açıklamaya göre; uzatılan motor bölümü, altıgen ön ızgarası, geriye doğru uzayan ön farları ve siyah renkli c sütunu ile daha şık sportif ve büyük görünecek. Ekim Ayında Mondial de l’Automobile 2014’te promiyeri yapılacak racın tanıtımı ise 11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

İ20

Hyundai’nin, yeni nesil i20’nin ipucu resimlerini ve ilk bilgilerini yayınlamasının hemen ardından, Hindistan’da aracın seri üretim hali ortaya çıktı. İpucu resimlerinde olduğu kadar etkileyeci bir tasarıma sahip olmayan yeni i20, selefine oranla modern bir görünüşe sahip.

 

İç mekanı da ilk kez görüntülenen yeni i20, öncüsüne oranla oldukça modern bir konsola kavuşmuş. Markanın yeni modellerinde yer verdiği havalandırma kontrollerinin göze çarptığı i20’nin iç mekanı, kardeşi i10’dan izler taşıyor.