5053873217 [email protected]

Urfalıyım Ezelden dizisi konusu ne? Urfalıyım Ezelden dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Urfalıyım Ezelden dizisi hakkında tüm haberler.

URFALIYIM EZELDEN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU AÇIKLANDI

Yapımcılığını Gold Film’den Faruk Turgut’un üstleneceği Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı!

Yönetmenliğini Faruk Teber’in üstleneceği Kanal D’de ekrana gelecek dizisinin oyuncu kadrosunda; Settar Tanrıöğen (Mehmet), Bülent İnal (Eşref), Öykü Gürman (Ceylan), Dolunay Soysert (Selva), Menderes Samancılar (Hasan Ağa),Cahit Gök (Kadir), Güven Murat Akpınar (Selahattin), Uğur Güneş (Çetin), Cansu Fırıncı (Recep) , Meral Çetinkaya (Nene) gibi isimler yer alacak.

TATAR

Yeni sezon için şimdiden hazırlıklara başlayan Kanal D, yepyeni bir proje için daha kollarını sıvadı.​ Yapımcılığını Gold Film’den Faruk Turgut’un üstleneceği ‘Urfalıyım Ezelden’ dizisinin başrollerinde son olarak Tatar Ramazan dizisinde oynayan Bülent İnal ve Babam sağolsun ve Sultan dizilerinde oynayan Settar Tanrıöğen var.

ÖYKÜ GÜRMAN SÜRPRİZİ

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl’ün sevgilisi şarkıcı Öykü Gürman da Urfalıyım Ezelden dizisinin kadrosuna girdi. Yapımcı Faruk Turgut’la el sıkışan genç şarkıcı dizi sektörüne ilk defa adım atmış oldu.

“Evlerinin Önü Boyalı Direk” türküsüyle ünlenen Gürman, ilk kez bir dizide başrol oynayacak. Sevgilisi Yavuz Bingöl’ün de oyunculuk konusunda büyük destek verdiği 32 yaşındaki Gürman dizide, İstanbul’daki barlarda pop söyleyen konservatuvar mezunu İzmirli Ceylan karakterine hayat verecek. Sıra gecesi düzenleyen Urfalı bir ailenin kan davası nedeniyle İstanbul’a kaçış öyküsünü anlatan dizide Settar Tanrıöğen, Bülent İnal’ın babasını canlandıracak.

Dizinin yönetmen koltuğunda İffet ve Görüş Günü Kadınları dizileri ve birçok dizide yönetmenlik yapmış olan Faruk Teber bulunuyor.​ ‘Urfalıyım Ezelden’ yeni sezonda Kanal D’de!