5053873217 [email protected]

Mine Tugay Medcezir başlamadan ekrana yeni dizisi ile dönebilir. Yapımcılığını Mint Yapım’ın, senaristliğini Birol Güven’in üstleneceği ve yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kalp Hırsızı dizisinin başrolü Mine Tugay olmuştu.

MİNE TUGAY

Dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz sezon sevilen dizi Küçük Ağa’da konuk oyuncu olarak yer alan başarılı oyuncu Kenan Ece de dahil oldu.

Mine Tugay’ın evine giren hırsıza aşık olacağı dizinin genel hikayesi ise şöyle:

Defne, kendisini hamile halde terk eden kocasının ardından bir daha evlenmemiş ve anne – babasının desteğiyle oğlu Bora’yı büyütmüştür. Bora, büyüyüp de babasını sorunca Defne, ona babasının Avustralya’da yaşadığını anlatır. Bora artık bu yalanlarla da tatmin olmayınca, babasının yakında geleceğini söyler. Tekin, dışarıdan bakıldığında kafeterya işletmecisi gibi dursa da arkadaşları Sinan, Kemal ve Filiz’le tarihi eser hırsızlığı yapmaktadır; ancak bu durumu kimse bilmez. Tekin’in yolu son işinde Defne’nin evine düşer. Defne, müşterisi için aldığı bir eseri evinde saklamak durumunda kalır. Tekin eseri çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve Tekin’i babası zanneder.