5053873217 [email protected]

HTC One (M8)’in Windows Phone versiyonu bir süredir konuşuluyordu ve bu telefon gerçekten var gibi görünüyor. HTC henüz bu cihazın duyurusunu gerçekleştirmedi, ancak cihazı ABD’de satacak olan mobil operatör Verizon’un sunucularına HTC One (M8) Windows Phone’un tanıtım sayfası çoktan yüklenmiş bile.

WP Central’ın haberine göre “One (M8) for Windows” adlı cihazı 21 Ağustostan itibaren Verizon tarafından ABD’de satışa sunulacak. Bu cihazın donanım bakımından HTC One (M8)’in Android versiyonuyla aynı olması bekleniyor. Microsoft’un Windows Phone 8.1 ile donanım tarafında yaptığı gereksinim değişiklikleri üreticiler için Android cihazlarını Windows Phone yüklü olarak satışa sunmasını mümkün kılmıştı.

HTC ONE

HTC 19 Ağustos tarihinde bir basın toplantısı düzenleyecek ve muhtemelen orada yekpare alüminyum gövdeli bu Windows telefonu resmiyet kazanacak. HTC One (M8) for Windows cihazı HTC’nin 2012 yılında çıkardığı Windows Phone 8X’ten beri gelen ilk amiral gemisi niteliği taşıyan Windows telefonu olacak.