5053873217 [email protected]

Bayram bitse de bayrama devam eden “Eyvah Düşüyorum”da, Türkiye’nin efsane şovmeni Mehmet Ali Erbil, bu defa Hande Yener’i düşürecek! Düşene her gün bayram diyen “Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum”un, 1 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak bayram haftası özel bölümünde Ana Yarışmacı Hande Yener olacak.

eyvah düşüyorum hande yener

“Tohum Otizm Vakfı”na bağış yapmak için programa katılan Hande Yener’in ana yarışmacı olacağı “Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum”da, ünlü şarkıcı Yener, ekran başındaki seyirciyi sorulara vereceği cevaplarla, şarkılarıyla coşturacak!

Ünlü ünsüz herkesin düştüğü programda, yarışmacılar şarkı söyleyeceklerine kendi bestelerini yapmaya kalkınca Mali ne ceza kesecek? Kim, Mehmet Ali’ye korku dolu anlar yaşatacak? Hangi yarışmacı Hande Yener’den kopya isteyecek? Stüdyodaki seyirciler nasıl bir anda yarışmaya dâhil olacaklar?
Hande Yener, Sevgilisiyle de Yarışacak!

Ana Yarışmacı Hande Yener’in, büyük ödül 250.000 TL’ye “Tohum Otizm Vakfı” için ulaşmaya çalışacağı “Eyvah Düşüyorum”da, Yener’in erkek arkadaşı Ozan Öğüt de ünlü şarkıcıya destek için stüdyoda olacak. Düşen bir yarışmacının kapağından aniden çıkıveren Öğüt’le Hande Yener’in yapacağı düelloda galip gelen kim olacak, kim kimi düşürmeyi başaracak?

“Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum”da, birbirinden iddialı yarışmacıları, renkli etapları ve eğlenceli sorularıyla Star seyircisi yine kahkahaya boğulacak.

Erbil’le bayram havasından çıkılamayan, “Mehmet Ali Erbil ile Eyvah Düşüyorum”un yeni bölümü 1 Ağustos Cuma akşamı 21.30’da, Star’da.