5053873217 [email protected]

 

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışı 15 bin kişinin katıldığı iftar ve sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ünlü isimlerin sahaya çıktığı maçla yapıldı.

başakşehir maç

15’er dakikalık iki devreden oluşan gösteri maçı için bu kez yeşil zemine indiler. Başbakanın takımı olan turuncu takımda Ufuk Ceylan- Çağatay Kılıç, Aziz Babuşçu, Göksel Gümüşdağ, Yıldırım Demirören, Abdullah Avcı, Bilal Erdoğan, Hidayet Türkoğlu, Acun Ilıcalı, Tolgahan Sayışman, Esat Yotunç, Gökhan Özdemir vardı. Beyaz takım ise Volkan Babacan- Mehmet Özdilek, Servet yardımcı, Yılmaz Erdoğan, Fettah Can, Berak Albayrak, Mustafa Eröğüt, Ekrem okumuş’tan oluşuyordu.

ACUN ESAT

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek Beyaz takım adına ve maçın ilk golü attı. beyaz takım 1-0 öne geçti.Mehmet Özdilek bir kez daaha golünü attı. 2-0Beyaz takım da bu kez de Yılmaz Erdoğan, Başbakan’ın da formasını giydiği turuncu takım karşısında skoru 3-0’a getirdi. Turuncu takım adına Başbakan Erdoğan bir kez daha sahne aldı ve  ikinci golünü attı 3-2. Erdoğan topla ikinci buluşmasında bu kez kaleciyi mağlup etmeyi başardı ve takımı adına ilk golü attı. 3-1Acun Ilıcalı Başbakan Erdoğan’ın takımı Turuncuları 4-3 öne geçirdi.  Başbakan Erdoğan ilk 15 dakikanın ardından oyundan çıktı.Turuncu takımdan üst üste goller ve skor 6-4 olduBaşbakan Erdoğan’ın maça başladığı takım olan turuncu takım maçı 9-4 kazandı.