5053873217 [email protected]

2014 yaz sezonunda sahillerde ve gece hayatına damga vuran Erkin Koray’ın müthiş yorumuyla ölümsüzleşen ”Silinmeyen Hatıralar” sevilen sanatçı Ferhat Göçer’in yorumuyla yeniden Ayrıca, Ferhat Göçer ve Catwork Project albümünde hayat buldu.

fg_catwork_project banner

Ferhat Göçer, yeni çıkan ilk single albümü için ‘Herkesin hayatında silinmeyen, unutulmayan hatıralar olur. Bu şarkıyı ilk dinlediğim yıllarda bende buna benzer anılara sahiptim. Tüm silinmeyen hatıralar için bu şarkıyı söyledim. Silinmeyen hatıralar hayatımızda değerlidir ve onlar bize yol rehberidir. Bu bazen bir sevgili bazen bir öğretmen bazen de bir dosttur’’ dedi.

‘Silinmeyen Hatıralar’ albümü ilk çıkış yaptığı andan itibaren klüp versiyonları ile izlesene.com’da 302.677 kez tıklanarak rekor kırdı. ‘Silinmeyen Hatıralar’ ve ‘Haydi Gel Benimle Ol’ adlı şarkı düzenlemeleri bulunan albümde söz ve müziği Rüştü Demirciye ait ‘Silinmeyen Hatıralar’ yine söz ve müziği unutulmaz söz yazarı Aysel Gürel ve unutulmaz sanatçı Onno Tunç’a ait ‘Haydi Gel Benimle Ol’ şarkıları bulunuyor.