5053873217 [email protected]

image

Yeşilçamın sevilen ismi Nuri Alço, filmlerde kadınların içkisine ilaç katma sahneleriyle tanınmıştı. O dönemlerde gençlere kötü örnek olduğunu düşünen Nuri Alço, şimdilerde gençlere iyi örnek olabilmek için bonzaiye karşı savaş açtı. Alço bu projeyle ilgili “Daha önce de uyuşturucuyla mücadele özneli projelerde ve kampanyalarda yer aldım ama şunun altını çizmek istiyorum. Bu bir sosyal sorumluluk projesi değil, bir insanlık projesi… Vicdanı olan herkesin projesi.” diye konuştu. 

Deniz Seki de uyuşturucuya kurban giden ünlüler arasında. Nuri Alço eğer Deniz Seki pişman olduğunu anlatırsa gençlere iyi örnek olabileceğini düşünmüş ve bu proje için ilk önce Deniz Seki’yi aramış. 

Nuri Alço Deniz Seki ile ilgili; “Aslında bu konuyla ilgili ilk Deniz Seki ile görüştüm ama biliyorsunuz onun başında bir mahkeme olayı var. “Seve seve girerim Nuri, pişmanlığımı tüm içtenliğimle anlatmak isterim çünkü maalesef o tür ortamlara girmiş bulundum. Şu an nefretle bu işe karşıyım” dedi. Allah ona da kolaylık versin. İnşallah adalet yerini bulur. Hiç bilmediği halde yanındaki kişilerin oyununa geldi, kurban oldu. Yapanlar belli. Onların üzerine gidilsin. Bu kız da halka kazandırılsın.” dedi.