5053873217 [email protected]

image

Kayıp dizisindeki Kadir karakteri ile ekranla tanışan karizmatik oyuncu Kaan Yıldırım Ulan İstanbul Dizisinde Ferdi karakteri ile karşımızda.

Ulan İstanbul Dizisinde Ferdi Kimdir?

Annesini babasını hic görmedi. 3 aylıkken bırakıldığı yetiştirme yurdunda 12 yaşına kadar kaldı ve kader arkadaşı Karlos’la yurttan kaçıp İstanbul’a geldi. Kimseleri yoktu. Sokakta yattılar, sur dibinde kaldılar.  İkisini de sahip cıkan KandemirFerdi ve Karlos’uyanına aldı. Ulanistanbuldizisi.Biz Onları hem eğitti hem hayat öğretti.  Ferdi, Kandemir’in sağ kolu. Pratik zekası ve cesaretiyle çetenin vazgeçilmezi. Gözünü kararttığında herşeyi yapabilir. Üniversite okumamış ama genel kültür, hayat bilgisi
image

Kaan Yıldırım  Kimdir?

Kaan Yıldırım 1986 İstanbul doğumludur. Geçtiğimiz yaz başında çeşitli dizi projelerinde yer almaya karar veren oyuncuyu  hatırladığımız en önemli dizi ise  Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Dizisi.

Genç oyuncu eğitimini İngiltere, Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı ve Türkiye’ye geri döndü. Eğitimi aldığı meslek yerine oyunculuk yapmayı tercih etti.