5053873217 [email protected]

Uzun zamandır birlikte hazırladıkları alaturka albüm üzerinde çalışan Ajda Pekkan ve Muazzez Abacı, bu albümün ilk konserini 17 Temmuz Perşembe akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda vermeye hazırlanıyor.  İki ünlü sanatçı provalar sırasında dün akşam NTV’de yayınlanan Gülay Afşar’la Gece Gündüz’ün konuğu oldu. Albüm ve konserle ilgili detayları ilk kez açıklayan, birbirlerine övgüler yağdıran ikili, söz konusu Muazzez Abacı’nın hayatının filme çekilmesi olunca görüş ayrılığına düştü. Hayatının film olması için teklif geldiğini anlatan Abacı’nın sözünü tatlı bir şekilde kesen Pekkan “Hayır, olmasın. Ben istemiyorum” dedi.

ABACI

İşte o diyaloglar:

Gülay Afşar: Muazzez hanım hayatınızın film olacağına dair haberler çıktı gazetelerde.

Ajda Pekkan: Yalan, ne filmi. Öyle bir şey yok..

Muazzez Abacı: Neymiş, ben okumadım.

Ajda Pekkan: Ben okudum, senin hayatın film olacakmış

Muazzez Abacı: A, benim ne hayatım var ki film olacak. (gülüyorlar)

Ajda Pekkan: Şaka, şaka, böyle bir şey yok.

Muazzez Abacı: Böyle bir şey bana soruyorlar. Bir iki kişi böyle bir konuyla ilgili benimle görüştü. Böyle bir teklifleri var. Ama böyle bir gündemim yok daha.

Gülay Afşar: Peki hayatınız film olsun ister miydiniz* Bu proje beni heyecanlandırdı.

Ajda Pekkan: Beni hiç heyecanlandırmıyor. Klip çekmesini tercih ederim.

Muazzez Abacı: Böyle bir gündemim yok. Ajda onun için müdahale etti, ‘Hayır yok’ diye. Aslında demek istedi ki “Sakın böyle bir şey yapma” Ben anladım onu.

Gülay Afşar: Ajda Pekkan izin vermiyor, öyle diyebilir miyiz?

Ajda Pekkan: Evet, ben izin vermiyorum. Şaka şaka. Yani ben sadece kendi fikrimi söyledim. Tabi yine karar Muazzez Hanım’ın.