5053873217 [email protected]

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösteren şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter üzerinden tepki çeken mesajlar paylaştı. Yıldız Tilbe, “Allah, Hitler’den razı olsun bunlara az bile yapmış ne kadar haklıymış adamcaz” ifadesini kullandı.

YILDIZ
Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin paylaştığı bu ifadeler tepki topladı. İşte Yıldız Tilbe’nin Twitter üzerinden paylaştığı mesajlar:
– İsrailin sonuna az kaldı sizi ne duvarlarınız nede ektiğiniz o ağaçlar kurtaramıycak size ölümde olmayacak şeytanın oğulları Amerika israil
– Allah hitlerden razı olsun bunlara az bile yapmış ne kadar haklıymış adamcaaz
– bu Yahudilerin sonunu gene müslümanlar getiricek Allahın izniyle az kaldı azz
– Allah ve kendi peygamberleri Musa a.s dahil bütün peygamberlere düşmanlar
– iftara nasıl az kaldıysa sizin sonunuzada o kadar kaldı dünyanın yaşı itabariyle

Tepki görünce açıklama yaptı
– Yıldız Tilbe’nin bu sözlerinin ırkçılık olduğunun vurgulanmasından sonra bir açıklama yapan şarkıcı şunları yazdı:
“ben ırkçı değilim bütün ırkçılığı Allah yoketsin bakın ne haldeler kendilerinden başka millet inanç tanımayanların yaptıkları hakmı. dünyanın heryerinde Müslümanlara zulüm var. birtane Amerikalı yada Yahudi varmı katledilen, ülkesi bombalanan milleti öldürülen. her pislik bunlarda işte heryeri bunlar işgal eder elele arkalarından Avrupalılar destekler her türlü. bana ırkçı diyen gazete ve gazeteciler türkiyede ırkçılığın temeli üstünde yapılanmış kurumların kişileridir hepsi de ırkçı babasıdır. insanlığı ve insanları seviyorum insanları ve insanlığı katladenleri sevmiyorum. israilden nefretler ediyorum nefret nedirki sevicekmiydim bide onların yaptıkları zulüm sevgi gösterisi sanki nefretim masumdur yaptıklarına. yaşadığım sürece de edeceğim öldükten sonrada edeceğim nefretim bakidir. onların yaptıkları katliamlar hümanistçe benim nefret söylemlerim anti hümanist brravvo.”