5053873217 [email protected]

image

Yıllardır bekar yaşayan Serdar Ortaç hayallerindeki kadınla hayatını birleştirdi. Ancak tam da evlilik arifesinde ciddi bir hastalıkla sarsıldı. Ünlü şarkıcı pek çok röportajda baba olmak istediğini belirtmişti. Peki hastalığı baba olmasına engel mi?

 

 

Çeşme’de tatil yapan ünlü sanatçı Serdar Ortaç dün eşi ile birlikte İstanbul’a döndü.

Ortaç, Alaçatı-İstanbul arasında yaz aylarında hizmet veren bir firmanın 18 kişilik uçağına eşi Chloe ile bindi. Yaklaşık 1 saat 45 dakikada İstanbul’a giden uçağı kapatan Ortaç, “Hastalığımın tedavisi gayet iyi ilerliyor. Kortizon kullanıyorum, çok iyi geldi. Ama diyet yapmanız gerekiyor, yoksa çok kilo alırsınız. Eşim de evde yemeklerde tuzu kesti. Bana çok iyi bakıyor” dedi.

MS hastalığı nedeniyle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi olan Serdar Ortaç, önceki akşam taburcu oldu.Kendisini iyi hissettiğini söyleyen şarkıcı, hayranlarının içini rahatlatan açıklamalarda bulundu.

Ortaç şunları kaydetti.“Tedaviye evde devam. Arkadaşlar, vallahi turp gibiyim, kalktım ayağa. Beddualar tutmadı. Bu cuma karıcığımın doğum günü. En çok bu yüzden ayağa kalktığıma seviniyorum.

Bir süredir kas ağrılarından şikayet eden popçu Serdar Ortaç, hastaneye giderek muayene oldu. Geçtiğimiz günlerde MS teşhisi konulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Twitter hesabından kendisine gelen ‘Keşke ölsen’ mesajlarını paylaşıyor.

 

Verdigi konser sırasında hastalığı iyice fark edilen Ortaç’ın hastalığı baba olmasına engel değil.