5053873217 [email protected]

Yılın büyük bir bölümünün güneşli geçtiği Gandia sahillerinde bir ay boyunca birlikte yaşayacak 4 genç kız 4 genç erkek, sizi sonsuz bir sahile, gece boyunca durmayacak partilere ve en önemlisi farklı heyecanlara tanık olmaya çağırıyor! Macera dolu yarışma 21 Temmuz Pazartesi günü ekranlara geliyor!

Terraza_032

Valencia’nın yanı başında, yılın 300 günü güneşin hiç eksik olmadığı ılık Akdeniz sahili Gandia, MTV’nin yepyeni eğlence programı Gandia Shore’a ev sahipliği yapıyor. Birbirlerini hiç tanımayan, tek ortak noktaları “Partilemek” olan 8 genç kız ve erkek, bir ay boyunca birlikte yaşamanın zorluklarını MTV ile ekranlara taşıyor. Ylenia, Abraham, Clavelito, Arantxa, Labrador, Gata, Esteban ve Core bir ay sürecek maceraya hazırlar!

İbiza, Benidorm ve Magaluff gibi genellikle turistlerin uğrak noktası olan sahillerin aksine Gandia, genellikle sadece İspanyol gençleri tarafından tercih ediliyor. Gün boyunca eğlencenin durmadığı bu sahilde, kasları ve dövmeleri ile göz dolduran 4 İspanyol erkeği, baş döndüren 4 İspanyol kızı ile partiden partiye koşacak! Her biri, kendine özgü yanları ile karşısındakini etkilemeye çalışırken, 24 saat kayıtta kalan kameralar, bu muhteşem tatil evinin tüm detaylarını aralıksız MTV ekranlarına taşıyor. Canlı yayınların yanı sıra 45’er dakikalık 11 bölümden oluşan “Gardia Shore”, MTV’de yıllardır sürerken genç kitleleri ekran başına toplamaya devam ediyor