5053873217 [email protected]

iPhone 6′nın mevcut modeller iPhone 5s ve 5c’den çok daha farklı bir tasarıma sahip olacağı artık sır değil. Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılara göre, iPhone 6 yekpare bir alüminyum kasa ve köşelerinde aşağıya doğru kavislenen yeni bir ön camla birlikte gelecek. iPhone 5s’e kıyasla daha yuvarlak olmaları beklenen yeni iPhone modellerinin tasarım itibarıyla birinci nesil iPhone’u hatırlatmaları bekleniyor.

Bugüne kadar yayınlanan ve sızan şemalar doğrultusunda oluşturulduğu söylenen sayısız iPhone 6 taslağı, yeni tasarım beklentisini iyice artırırken; cihazın iç bileşenlerine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da iPhone 6′nın farklı bir tasarımla birlikte geleceğini doğruluyor.

iphone-6-

Letem svetem Applem isimli blog tarafından yayınlanan ve Apple’ın iPhone 6′da kullanacağı gerçek bileşenlere ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda esnek güç kablosu, esnek ses kablosu ve üç farklı renkteki SIM kart tepsisi görülüyor. SIM kart tepsilerine bakıldığı zaman iPhone 6′nın gümüş, altın rengi ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip olacağı anlaşılıyor. Mevcut iPhone modellerinde görülmeyen bu parçaların hangi iPhone 6 modeline ait olduğuysa bilinmiyor.