5053873217 [email protected]

Kanal D ekranlarında başlayacak olan, başrollerini Barış Kılıç, Damla Sönmez ve Canan Ergüder’in paylaşacağı Güllerin Savaşı dizisi bu akşam saat 21.00′de ekranlarda olacak.

GÜLLERİN SAVAŞI
Kanal D’nin yaz ekranındaki iddialı dizilerinden olan Güllerin Savaşı 8 Temmuz Salı akşamı 20.00′de ilk bölümüyle ekranda olacak. Salı akşamları yayınlanan Küçük Ağa’non sezon finali yapmasının ardından yeni dizi önümüzdeki hafta aynı akşam ekranda olacak. Yaz aylarında dizinin tutması ve ratinglerde iyi sonuç elde etmesi halinde ise Güllerin Savaşı’na yeni bir yayın günü bulunacak.

‘Güllerin Savaşı’, masum bir çocukluk hayalinin gerçek bir kabusa, önce bir genç kızın, sonra ailesinin ve tüm sevdiklerinin felaketine dönüşmesinin, ‘gibi’ olmak isterken, ‘O’ olmanın, yitirilen masumiyetin ve insanın kendi benliğinden bir başkasına dönüşmesiyle yaşanan manevi çöküşün hikayesi.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği ve senaryosunu Melis Civelek ile Sırma Yanık’ın kaleme alacağı dizinin yönetmenliğini ise Merve Girgin üstlenecek.

Güllerin Savaşı dizisi Temmuz ayında Kanal D ekranlarında başlayacak! Dizide Barış Kılıç, Damla Sönmez ve Canan Ergüder’le birlikte Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar da rol alıyor. Senaryosunu Melis Civelek’in Sırma Yanık’la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği ve Merve Girgin’in yönettiği Güllerin Savaşı, yakında Kanal D’de başlıyor.