5053873217 [email protected]

Çağatay Ulusoy 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olmuştu. Peki şimdi dizilerin yıldızı, sinemanın yeni çocuğu olan Çağatay Ulusoy nasıl oyuncu oldu?

çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy pek çok meslektaşı gibi oyunculuğa podyumla adım attı. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gören Çağatay Ulusoy okulunu da ihmal etmedi. Best Model yarışmasına girdikten sonra Ulusoy okulu devam ederken,Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştı.Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk dersi alıyordu.

Ulusoy’un ekranlarda izleyiciyle buluşması 2011’de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum dizisiydi. Ayrıca Anadolu Kartalları sinema filminde de rol almış, canlandırdığı Üsteğmen Ahmet Onur karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Çağatay Ulusoy, önümüzdeki sezon da sevgilisi Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Medcezir dizisiyle sevenlerinin sayısını artırdı. Ulusoy’un yeni dönemde sinema filminde rol almak istediği konuşuluyor.