5053873217 [email protected]

Yazılım devi Microsoft’un en çok övgü alan programlarından biri olan Office, dünyanın pek çok yerinde özellikle, yazılı içerik üreten kişi veya kurumlar tarafından kullanılmakta. Geçtiğimiz aylarda iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad’lere gelen Microsoft Office, mobil tarafta büyük bir açığı doldurmuştu. Çünkü hem arayüzü, hem de sunmuş olduğu gelişmiş özelliklerle hareket halindeyken yazı yazmayı kolaylaştıran Office Mobile, kimi zaman bilgisayara ihtiyacı bile ortadan kaldırabiliyor.

WİNDOWS 8 METRO

Hali hazırda Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarda kullanılabilen Office’in mobil sürümü için Microsoft cephesinden sevindirici bir açıklama geldi. Android tabletlerle uyumlu Office sürümü üzerinden çalışan firma, hatların giderilmesine yönelik geri dönüş alabilmek için gönüllü kişiler aradığını belirtti.

2014 yılı içerisinde çıkması beklenen tablet sürümünün, IOS’tan farksız olması bekleniyor. Ayrıca dokunmatik ekrana sahip Windows tabanlı cihazlar için 2015 yılında çıkacak olan Office, bazı kullanıcıları üzmeye devam etmekte.
Eğer sizde Office’in Android tabletler için geliştirilmekte olan sürümünü önceden denemek isterseniz bu adrese girip, kayıt olmanız yeterli.