5053873217 [email protected]

rüzgarerkoçlar

Operasyon sonrası yaşamını erkek olarak sürdüren Rüzgâr Erkoçlar, yaşadığı sıkıntılara isyan etti. Mutlu olmak istediğini ama insanların buna izin vermediğini söyleyen genç oyuncu, “Bıktım artık, gücüm kalmadı” dedi. Geçen yıl cinsiyet değiştirerek erkek olan ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Rüzgâr Erkoçlar, önceki akşam Cihangir’deydi. Kendisini görüntülemeye çalışan gazetecileri eliyle engellemeye çalışan Erkoçlar, uzun süren sessizliğini sokak ortasında bozdu.

Geçirdiği cinsiyet değişikliği operasyonunun ardından çok zor günler yaşadığını, mesleğiyle ilgili hiç teklif almadığını söyleyen oyuncu, gazetecilere içini döktü. Fotoğraf çekilmesini istemeyen Erkoçlar, “Hayatta kalmaya çalışıyorum ama dayanacak gücüm kalmadı. Beni kimse anlamadı. Bıktım artık” diyerek isyan etti. Erkoçlar sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sabah işe giderken fena halde dayak yedim. Mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor. İnsanların koca fotoğraf makineleriyle üzerime gelmesinden, aptalca sorulardan, parmakla gösterilmekten sıkıldım…”

Cihangir’den taşındığını söyleyen Erkoçlar, aynı semtte yaşayan kız arkadaşının evine bile saklana saklana gidebildiğini söyledi.