5053873217 [email protected]

iPhone6’nın en çok merak edilen özelliği ekran boyutu. Yeni haberimiz iPhone6’nın ekran boyutu ile ilgili yeni bilgiler içeriyor.Son sızıntı iPhone 6’nın kavisli ekran panelini gösteriyor.

iphone

9to5Mac’in yayınladığı görüntüde iPhone 6’ya ait olduğu ileri sürülen bir ekran bileşeni, iPhone 5S’in ekranıyla karşılaştırılıyor. Yeni telefonun yuvarlak köşelerinin, tutuşu önceki modellere göre daha rahat bir hale getireceği düşünülüyor. Ön tarafta ise herhangi bir değişiklik görünmüyor. Kamera, kulak bileşen, ortam ışığı sensörü gibi öğelerin hepsi yerli yerinde. Ancak Apple’ın ekran boyutunu büyütürken, ön kameranın çözünürlüğünü artırmış olması da muhtemel.

iphone6

Daha önce ortaya çıkan sızıntılarda iPhone 6’nın iWatch ile beraber tanıtılacağı, güç düğmesinin konumunun değişeceği ve çok daha fazlası ortaya çıkmıştı. Ancak Apple’dan gelen herhangi bir doğrulama olmadığından, hangi sızıntının gerçek olduğunu şimdilik bilemiyoruz. Bildiğimiz, sızıntıların birbirini destekliyor olduğu ve Apple’ın sızıntıları durdurmaya çalıştığı.