5053873217 [email protected]

Yeni Türkiye güzeli GQ Türkiye’nin temmuz sayısına konuştu. Miss Turkey birinciliği sonrası magazin gündeme oturan Amine Gülşe, şu an Miss World finallerine konsantre olmuş durumda. Gülşe güzelliği ile Rus model Irina Shayk’a benzetilmesini de doğru bulmuyor. İlle de birine benzetilecekse Tuba Büyüküstün’e benzetilmeyi tercih ediyor. İşte Miss Turkey Gülşe’nin GQ Türkiye’den Zeynep Şeker’e verdiği röportajdan bazı satırbaşları:

AMİNE

Tuba’ya benzetilmeyi tercih ederim
Önümüzde Miss World yarışması var. Şu an en büyük amacım, bu yarışmada başarılı olmak. Beni Irina Shayk’a, Adriana Lima’ya benzetiyorlar. Gurur duyulacak bir şey belki ama bizde Türk kızlarını neden hep yabancılara benzetme huyu var, anlamıyorum. Tuba Büyüküstün de çok güzel bir kadın mesela. O da renkli gözlü, esmer. İlla birine benzetileceksem ona benzetileyim. Bu konuda kararlıyım; gelecekte insanlar yurtdışındaki modelleri bana benzetecek, beni onlara değil.
Prensesler gibi büyüdüm
Çok güzel bir çocukluk geçirdim. Prenses gibi büyüdüm diyebilirim. Küçüklüğümden beri herkes modellik yapmam gerektiğini düşünse de, benim hiç o taraklarda bezim olmadı. Ta ki bir gece annemle otururken, televizyonda Miss Turkey yarışmasının reklamını görünceye dek. Yarışmanın sloganı “Yok böyle heyecan, varsa söyle!” idi. Anneme dönüp “Böyle bir heyecanı hiç tadamayacağım” dedim. O da böyle bir tecrübe yaşamak istiyorsam kimsenin bana engel olmayacağını söyledi. Ekran başından kalkıp internetten birlikte katılım koşullarını araştırdık. Birkaç dakika sonra annem evde fotoğraflarımı çekiyordu. O gece başvuru formunu doldurup gönderdim. Çünkü ertesi gün bitiyordu. Belki daha süre olsaydı vazgeçecektim, o anda iyi ki de göndermişim.

Babam 2 metrelik atletik bir adam
Babam 2 metre boyunda, atletik vücutlu bir adam. İsveç’te bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan ağabeyim de öyle. Bizim aile güzeldir anlayacağınız. Belki de bu nedenle, ailemde beni desteklemeyen kimse yok. Aksine hepsi beni katılmam konusunda teşvik etti. Genlerimizle hepimiz gurur duyuyoruz.

 

Taklitlerimden sakının
Sosyal medyada şimdiden adıma bir sürü sahte hesap açılmış. Buradan herkese söylemiş olayım; Twitter hesabım @minegulse Instagram hesabımsa gulseamine