5053873217 [email protected]

Mustafa Sandal ATV’nin yeni dizisi ile ekrana dönüyor. İlgi çekici kadrosuyla sosyal medyada da yoğun ilgi gören sit-com dizisi, aylar önceden konuşulmaya başlanmıştı. Kemal Kenan Ergen’in kaleminden yazılan “Cihangir’in Cool Kızı’nın kadrosu da şimdiden olay oldu. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın başrolünde oynadığı aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri başladı. Sandal’ın partneri ise genç ve güzel oyuncu Maral Büyüksaraç olacak.

Aynı zamanda yapımcı olan Seray Sever,Özkan Uğur,Merve Oflaz ve Ali Erkazan’ın kadrosunda bulunduğu dizi için hummalı çalışma devam ediyor. Dizinin senaristliğini ise, Alemin Kralı dizisinin senaristi Kemal Kenan Ergen üstleniyor.

mustafa sandal

Mustafa Sandal geçtiğimiz yıllarda TRT 1′de yayınlanan ve başrollerini Dolunay Soysert, Erdem Yener, Vildan Atasever, Akasya Asıltürkmen’le paylaştığı Başrolde Aşk isimli sit com dizisinde rol almıştı. Sandal dizisi menejer Gani Galip rolünü canlandırmıştı.

Maral Büyüksaraç’ın diziye giriş hikayesi ise oldukça ilginç. Genç oyuncuyu Mustafa Sandal’a öneren Türkan Şoray’dan başkası değil. Büyüksaraç’ın elinden tutan Türkan Şoray, Mustafa Sandal’dan gelen teklifi kibarca reddetmiş. Ancak genç oyuncuyu kadroya önermiş.