5053873217 [email protected]

Galatasaray’ın ve Hollanda Milli Takımı’nın 10 numarası Wesley Sneijder dünya kupasının da 10 numarası olma yolunda hızla ilerliyor. Basın mensuplarından gelen “Hollanda milli takımında oynamaktan mutlu musunuz?” sorusuna verdiği cevap kimilerinin hiç hoşuna gitmedi.

Sneijder bu soruya şu şekilde cevap verdi;

“Hollanda milli takımında oynamaktan tabi ki çok mutluyum. Kıyaslama yapıldığında burası Galatasaray’dan daha üst seviye. Burada en genç arkadaşlarım bile ayaklarına gelen topu pas olarak kullanırlar. Galatasaray’da ise topu ayağına alan bir kaç kez dokunmadan pas vermiyor. ”

hamzaoğlu sneijder

Bu cevap Meksika Hollanda maçını yorumlayan Hamza Hamzaoğlu tarafından hoşa gitmeyen bir üslupla karşılandı. Hamzaoğlu bu yoruma karşılık “Sneijder Türkiye’de koşmuyor, baskı yapmıyor. Ayağına top gelirse oynuyor. Kazandığı paraları hak etmiyor. Bizim futbolcularımız kazandıkları paraları hak ediyorlar. Giydikleri formaya saygısızlık etmiyorlar” gibi farklı bir şekilde yorumladı.

Aslında Sneijder son derece doğru bir noktaya dikkat çekti.

Milli Takımlar yardımcı antrenörü Hamzaoğlu da konuyu dışarıdan bir futbolcunun dostane uyarısı, yapıcı bir eleştiri olarak yorumlayabilirdi.