5053873217 [email protected]

Özge Ulusoy tüm birikimini Nişantaşı’ndan daire alarak değerlendirdiğini açıkladı. Ulusoy, “On kazanıyorsam üçünü harcıyorum, yedisiyle yatırım yapıyorum” dedi.

ozge-ulusoy-042200MG

Podyumların ve ekranların gözde ismi Özge Ulusoy çeşme akarken testisini dolduranlardan. Cimriliğe kaçmadan iktisat etmenin önemini vurgulayan Ulusoy, “Paramın kıymetini bilen bir insanım. On kazanıyorsam üçünü harcıyorum, yedisiyle yatırım yapıyorum. Bugüne kadar tüm birikimimi İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Nişantaşı’nda daire alarak değerlendiriyorum” diye konuştu.Ünlü manken tek müsrifliğinin çanta ve ayakkabıya karşı olduğunu da sözlerine ekledi.

TERSTEN KONUŞUYOR

Ulusoy hiç bilinmeyen bir alışkanlığını ilk kez itiraf etti. Tersten konuşabildiğini söyleyen Ulusoy, “Eskiden böylelerini haberlere çıkarırlardı ya, ben onlardan biriyim işte. İlkokulda annem fark etmiş; konuşmadan önce durup içimden terse çeviriyormuşum. Niye bunu yapmaya başladım hiçbir fikrim yok. Psikologların bir açıklaması vardır herhalde. Üstelik artık çok akıcı bir şekilde konuşabiliyorum “ dedi.

OKAN IŞIK – BUGÜN GAZETESİ