5053873217 [email protected]

KİRAZ MEVSİMİ

Son olarak Fox Tv’de Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin yönetmenliğini yapan Filiz Gülmez Pakman bu sıralar yeni bir gençlik dizinin hazırlığı içerisinde.

Yapımcılığını Süreç filmin üstleneceği yeni dizisinin adı Kiraz Mevsimi. dizinin senaryosunu Aslı Zengin kaleme alırken, dizinin müziklerini İnanç Şanver yapıyor.

Dağhan Külegeç, Fatma Toptaş, Serkan Çayoğlu, Aslı Zengin, Özge Gürel ve Mehti Aras Aydın’ın rol alacağı dizi önümüzdeki günlerde FOX ekranlarında yayınlanacak.

“Kiraz mevsimi – Aşk zamanı olarak bilinir. Belki de çok kısa ama en sevilen dönem…”

KONUSU:

Moda tasarımcı Öykü, onun çocukluk aşkı Mete ve ortağı Ayaz, yakın arkadaşı Şeyma Kiraz mevsimi’nin ana karakterlerindendir. Öykü aşk konusunda Mete ile Ayaz’ın arasında kalırken, bir taraftan da arkadaşı Şeyma’nın oyunları olayları iyice karıştırıyor.

 

Ayaz Öykü’nün dünyasında kendine bir yer bulmaya çalışan çapkın bir bekardır. Öykü’nün hayalleri var ve bu hayallere ulaşmak için çabalıyor. Şimdi değişim zamanı. Kiraz mevsimi sadece aşkın değil ayrıca değişimin mevsimidir.

 

Dağhan Külegeç kimdir?

18 Ekim 1978 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erbulak’ın torunu olan Külegeç, televizyoncu Ayşe Erbulak ve kaligraf Rıza Külegeç çiftinin çocuğuydu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesinden mezun oldu.

Ali Tarhan tarafından yönetilen McDonald’s reklamında rol alarak ilk oyunculuk deneyimini kazanan Külegeç, 2002 yılında ATV’de yayınlanan G.A.G. programında yardımcı yönetmen, 2003 yılında ise S’nek T.V.’de yayınlanan Over Game adlı bilgisayar oyunu programında sunucu olarak çalıştı.

Genç oyuncunun rol aldığı ilk tv dizisi, 2003-2004 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Lise Defteri oldu. Serhat karakterini canlandırdığı Lise Defteri’nde 27 bölüm oynayan Külegeç, bu dizinin sona ermesinin ardından kadrosuna katıldığı Hırsız Polis dizisinde canlandırdığı Jilet karakteri ile 2005-2006 yılları arasında sevenlerinin karşısına geçti.

Dağhan Külegeç’i asıl popülerliğine kavuşturan yapım ise, 2007 yılında başlayan tv dizisi Kavak Yelleri oldu. Efe karakterini canlandırdığı dizide en sevilen karakter olmasına rağmen dizinin yönetmeni ile tartışmasıyla (Sete gelen yemekten set ekibi ve bazı oyuncular zehirlenince Dağhan Külegeç bu duruma itiraz ederek yönetmenin çekimi ertelemesini istemişti.Fakat yönetmen çekime devam etmesi üzerine plastik sandalyeyi “yere” fırlatarak arkadaşlarım bu durumdayken ben bu bölümü çekemem senariste söyleyin öldürsün beni demiştir. KAYNAK:TV8 2.Sayfa Ayşe Erbulak Röportajı) 2009 yılının sonunda diziye konulan bir araba kazası sahnesiyle kadrodan çıkartılan Külegeç, 2010-2011 yıllarında yayınlanacak dizinin 4. sezonu için yapımcılarla anlaşarak diziye geri dönme kararı aldı.Bu dizi 30 Ağustos 2011 tarihinde bitti.

2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında başlayıp Gönüllüler takımında yarışmayı bitirmiştir.

Survivor yarışmasından hemen sonra 2013 yılının Eylül ayında Fatih dizisine başlayan Dağhan Külegeç bu dizide 4 bölüm oynadı 5. bölümde final yapma kararı alan yapımcı Fatih Aksoy dizinin kötü reytinglerden dolayı bittiğini açıklamıştır.

Dağhan Külegeç 2014 yaz sezonunda FOX Türkiye’de yayınlanacak olan Kiraz Mevsimi adlı aşk ve gençlik dizisinde başrol oyuncusu olacaktır.Dizide Mete karakterini canlandıracaktır.

Fatma Toptaş kimdir?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2007′de Kanal D’nin Bıçak Sırtı ve Show TV’nin Doktorlar adlı televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2008′de Recep İvedik sinema filminde Şahan Gökbakar’ın çocukluk aşkı Sibel rolünde oynamıştır. Aynı yılda Avanak Kuzenler adlı komedi filminde yer aldı. TRT’de yayınlanan ‘Başrolde Aşk’ adlı dizide ve 2011′de atv’de yayına giren ‘Hayat devam ediyor’ dizisinde de oynamıştır. atv ekranlarında yayınlanan Cesur Hemşire’de Serpil karakterini canlandırmıştır.