5053873217 [email protected]

FOX TV Ruhumun Aynası dizisi ne zaman başlayacak? Ruhumun Aynası dizisi konusu nedir? Fox TV Ruhumun Aynası dizisinde kimler var?

Güzel, akıllı, başarılı psikiyatrist Elçin Aksoy, 35. doğum gününde hayatını sil baştan kurmasını gerektirecek bir dizi olay yaşar. Tüm bunlar, cafcaflı ama içi boş hayatını sorgulamasına yol açar ve sekreteri Gülpare’nin yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar verir. Bunca sorun, gürültü patırtı ve hayat kaygısı arasında bu mahalle ona çok sahici görünmüştür. Ancak mahalleli ile Elçin birbirine taban tabana zıttır. Bol çatışmalı aşkları, beklenmedik sorunları ve hoşlukları ile Elçin’in bu yeni mahalledeki hayatı, ruha tutulan bir ayna gibi, zor, sürprizli ama her adımında renkli bir süreç olacaktır. Ruhumun Aynası Yakında FOX’ta!

İKİ YENİ OYUNCU

Yakında Fox tv’de ekrana gelecek olan ve yapımcılığını Bando Yapım Müge Turalı ve Mehmet N. Karaca’nın üstlendiği,öykü ve senaryosunu Zehra Çelenk’in yazdığı Ruhumun Aynası dizisine yeni isimler dahil oldu.​
Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in üstleneceği,başrollerinde Tuba Ünsal,Filiz Ahmet, Özgürcan Çevik ve Ayşen Gruda’nın yer alacağı diziye Murat Akkoyunlu ve Bora Akkaş dahil oldu.

Ruhumun Aynası dizisine daha öncede Aliye Uzunatağan dahil olmuştu.

Ruhumuzun Aynası dizisi
Ruhumun Aynası dizisi

FOX’TAN YENİ BİR KOMEDİ DİZİSİ

Yapımını Bando Film’in, senaristliğini Zehra Çelenk’in üstlendiği diziyi Bülent Özer yönetecek. Dizide başrolü Elçin’i Tuba Ünsal ve Gülpare’yi Filiz Ahmet paylaşacak. Dizide Ayşen Gruda, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Özgürcan Çevik, Barış Yalçın ve Canım Ailem dizisinin küçük yıldızı Alpay Şayhan rol alıyor.

Fox TV ve Bando Yapım’dan yeni bir dizi geliyor: Ruhumun Aynası

Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet’in başrollerini paylaştığı Ruhumun Aynası, hayatın tüm planları alt üst eden sürprizleri ve insan ruhuna ayna tutan zıtlıklar üstüne kurulu bir mahalle komedisi.

RUHUMUN AYNASI

Yapımcılığını Müge Turalı ve Mehmet N. Karaca’nın yaptığı, öykü ve senaryosu Zehra Çelenk’e ait dizinin yönetmeni ise Bülent İşbilen. Temmuz başında FOX TV’de yayınlanması planlanan dizide, başarılı psikiyatrist Elçin (Tuba Ünsal), 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla, tüm hayatına ‘sil baştan’ dediği bir noktaya geliyor. Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare’nin (Filiz Ahmet) yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atıyor. Ancak, Elçin ve mahalleli birbirine o kadar zıt ki, bu cesur karar, zor ama her adımıyla renkli bir maceraya dönüşüyor. Ve tabii işin içine aşk da karışınca, Elçin’in hayatında sürprizler bitmek bilmiyor.

Ruhumun Aynası’nın oyuncu kadrosunda ayrıca, Özgürcan Çevik, Ayşen Gruda, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Murat Akkoyunlu, Barış Yalçın, Haktan Pak, Bora Akkaş ve Alpay Şayhan yer alıyor.

Yapım: Bando Yapım
Yapımcılar: Mehmet N. Karaca- Müge Turalı Pak
Senarist: Zehra Çelenk

Yönetmen: Bülent İşbilen
Müzik: Barış Aryay- Mehmet Andiçen
Görüntü Yönetmeni: Bülent Özer