5053873217 [email protected]

Geçen hafta sona eren ‘Sur­vi­vo­r’ yarışmacıları ada­daki ya­şam mü­ca­de­sini ve arkadaşlık ilişkilerini anlattı…

Sur­vi­vor Şam­pi­yo­nu Tu­ra­bi ve bü­yük mü­ca­de­le­de adı­nı fi­na­le yaz­dı­ran Mer­ve Ay­dın, Ah­met Dur­sun, Gök­han ve Yi­ğit; TV8’de ya­yın­la­nan Sur­vi­vor Pa­no­ra­ma prog­ra­mı­na ko­nuk ol­du. Fi­na­list­ler bir­bi­rin­den renk­li yo­rum­lar ya­par­ken, Tu­ra­bi­’nin açık­la­ma­la­rı ge­ce­ye dam­ga vur­du…

turabi

Yarışmadan sonra dışarıda olumlu yorumlar aldığını söyleyen Survivor 2014 şampiyonu Turabi, şöyle konuştu: “Sokakta görenler ‘Turbo’ diye sesleniyor, dansımı yapıyor. Demek ki sevilmişim. Bana sert diyorlar ama benim büyüdüğüm yerde herkes böyle serttir, ben böyle gördüm. Rakibim benim düşmanım, ne yapayım çiçek mi vereyim? Bazıları yüzüne güler, ben direkt yüzlerine söylüyorum.”

Sur­vi­vor fi­na­list­le­rin­den Ah­met Dur­sun, “Ba­na ‘ka­dın düş­ma­nı’ de­di­ler. Hal­bu­ki be­nim ka­dın­lar­la aram çok iyi­dir. Sa­de­ce ba­na ters ge­len şey­le­ri söy­le­dim. Hep ka­dın­la­ra denk gel­di, bu da şans­sız­lık­tı­” de­di.

Dört erkeğe karşı adını finale yazdıran Merve Aydın ise, “Çok mücadele verdim, savaştım. Birinciyi seçmek halkımızın takdiriydi ama ben isterdim ki bizim takımdan biri birinci olsun çünkü en çok mücadeleyi bizim takım verdi. Her zaman rakip olarak kendimi gördüm. Kendimle mücadele ettim. Bu kadar zor olabileceğini sanmıyordum ama adayı çok özleyeceğim. Güzel bir yaşam savaşı oldu” dedi.

Ya­rış­ma için “Piş­man ol­du­ğum hiç­bir şey yo­k” di­yen Gök­han Ke­ser şun­la­rı söy­le­di: “Aç­lık çok zor­du an­cak şu an sağ­lık­lı ve kar­nım tok dü­şü­nü­yo­rum; ay­nı şey­le­ri ya­şa­say­dım, yi­ne ay­nı şey­le­ri söy­ler­dim. Bi­rin­ci ol­ma­yı ha­ket­ti­ği­mi dü­şü­nü­yo­rum. ‘Sur­vi­vo­r’ dün­ya­nın en zor ya­rış­ma­sı. Hak var­sa ha­ket­tim ama oy­la­ma­lar­da hal­kın ter­ci­hi bu ol­du.”

Prog­ra­mın su­nu­cu­su Fur­kan De­de­’nin “Mer­ve­’y­le ara­nız­da bir şey var mı?” so­ru­su­na Gök­han Ke­ser, şu ya­nı­tı ver­di: “E­vet, ara­mız­da bir şey var, be­nim bir ta­ne kız kar­de­şim var. Mer­ve de be­nim ikin­ci kız kar­de­şim ol­du. Ada­da sa­mi­mi­ye­ti­ne inan­dı­ğım sa­yı­lı in­san­dan bi­riy­di.”

Med­ya Ta­kip Mer­ke­zi, oyun­cu­la­rın med­ya per­for­man­sı­nı ele al­dı. Ya­rış­ma­da bü­yük ödü­lün sa­hi­bi Tu­ra­bi olur­ken; med­ya per­for­man­sı sı­ra­la­ma­sın­da Tol­ga Ka­rel lis­te­nin ba­şın­da yer al­dı.