5053873217 [email protected]
Kandemir (Uğur Polat)

 Kandemir (Uğur Polat)

Ulan İstanbul çetesinin lideri, abisi, babası. Şu an ikinci hayatını yaşıyor. Vicdanı pusulasıdır. Suçluluğunun ʼfıtratındaʼ adalet vardır. Ekibiyle birlikte son bir iş yapmak için İstanbulʼa, Kandemir Nevizade olarak döner. En büyük amacı, son işten sonra kızının karşısına çıkmaktır.

 

Bodrumlu.

Derya (Sevtap Özaltun)

Tekneci Ali Rıza Kaptanʼın kızı. İstanbulʼa oyunculuk okumaya gelir ama konservatuarı bitirse de işler yolunda gitmez. Babası işlemediği bir suçtan cezaevine düşer ve Derya babasını kurtarmak için 1 Milyon TL bulmak zorundadır. Umutlarının tükendiği anda Kandemir ve ekibiyle tanışır ve onlara katılır. Tuttuğunu koparan, haksızlığa gelemeyen, akıllı ve güzel bir kızdır.

 

Ferdi (Kaan Yıldırım)

Ferdi (Kaan Yıldırım)
O da annesini babasını hiç görmedi. 3 aylıkken bırakıldığı yetiştirme yurdunda, 12 yaşına kadar kaldı ve kader arkadaşı Carlosʼla yurttan kaçıp İstanbulʼa geldi. Kimseleri yoktu. Sokakta yattılar, sur dibinde kaldılar. İkisine de sahip çıkan Kandemir, Ferdi ve Carlosʼu yanına aldı. Onları hem eğitti, hem hayatı öğretti. Ferdi, Kandemirʼin sağ kolu. Pratik zekası ve cesaretiyle çetenin vazgeçilmezi. Gözünü kararttığında her şeyi yapabilir.

 

Mahalleli

 Mahalleli

Şehriban (Zeynep Kankonde ) : Nevizadelerʼin mahalledeki yan komşusu. Oğlu Ceyhunʼla yaşıyor. Şehriban, Nevizadelerʼin oyun içinde oyunları için büyük bir tehdittir. Hayati (Beyti Engin) : Nevizadeʼlerin bahçe komşusu. Mahalledeki kahvenin de sahibi aynı zamanda. Muhafazakar ve hesapçı biri.