5053873217 [email protected]

4 Sezon devam eden Muhteşem Yüzyıl boyunca sakalını uzatan Halit Ergenç Dizi sona ermesine rağmen sakalını kesemiyor.  Çocuğu Ali doğduğu günden beri babasını sakallı gördüğü için Halit Ergenç sakalını bir anda kesemiyor.

Çocuğunun alışması için aşama aşama sakalını kısaltacak.

ERGENÇ

 

Eşi Halit Ergenç ile mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleyen Korel, “Halit; çok naif, sürprizler yapan, sarıp sarmalayan, zarif, karşısındakinin ne istediğini önemseyen, harika bir erkektir. İyi bir baba ve iyi bir eştir” dedi.

Ünlü oyuncu, programda oğlu Ali’ye olan bağlılığından da bahsetti. Bütün vaktini oğlu Ali ile geçirmek istediğini söyleyen Korel, “Geçtiğimiz haftalarda reklam çekimi için Prag’a gittim, Ali yine yanımdaydı. Her yere elimden geldiğince Ali’yle gidiyorum” diye konuştu. İkinci bir çocuk istediklerini de belirten ünlü oyuncu, “Ali de, ben de ona bir kardeş istiyoruz” dedi.

Eşiyle birlikte sıradan bir hayat yaşadıklarını da anlatan Bergüzar Korel, şunları söyledi: “Ünlü bir anne-babanın çocuğuydum ama normal bir hayat yaşıyorduk. Şu an Halit ile bunu yapmaya çalışıyoruz. Ünümüzle yaşamıyoruz. Bizi pazarda alışveriş yaparken ya da havaalanında yerde otururken görebilirsiniz. Ünlüyüz ama insanız.”