5053873217 [email protected]

Aşktan Kaçılmaz dizisi Star TV konusu ne? Aşktan Kaçılmaz dizisi Star TV hangi oyuncular rol alacak? Aşktan Kaçılmaz dizisi Star TV kim oynuyor? Aşktan Kaçılmaz dizisi Star TV haberleri. Aşktan Kaçılmaz dizisinin fragmanları…

Star Tv’nin yeni dizisi Aşktan Kaçılmaz’ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

AŞKTAN

Başrollerinde Berk Oktay, Pelin Akil, Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk’ün yer alacağı Erler Film – Türker İnanoğlu imzalı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Aşktan Kaçılmaz’ın kadrosu şekilleniyor. Yönetmen koltuğuna Metin Balekoğlu’nun oturacağı diziye, son olarak Her Şey Yolunda Merkez dizisinde rol alan genç oyuncu Nilay Cafer dahil oldu.

Ekranların ünlü isimlerinden Berk Oktay ile Pelin Akil, Aşktan Kaçılmaz adlı yeni dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Oktay ile Akil’in başrolü Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk’le paylaşacağı dizi, eylül ayında Star TV’de ekrana gelmeye başlayacak. Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda oturacak isim ise Metin Balekoğlu. “Aşktan Kaçılmaz” İstanbul-Mardin hattında yaşanan bir aşk öyküsünü ekrana taşıyacak.