5053873217 [email protected]

Zengin format desteği ve bluetooth ile kablosuz müzik keyfi sunan MP4 oynatıcısı Philips GoGEAR Azure ile uzun yürüyüşlerin ve yolculukların tadını çıkarın.

SA5AZU04WF_12-RTP-global-001
Kişisel MP4 çalarınızla kablolara bağlı kalmadan müzik dinlemek Philips GoGEAR Azure ile mümkün… En güncel ses sıkıştırma teknolojisiyle, mükemmel ses kalitesini kablosuz ses bağlantıları için Bluetooth özgürlüğü ile birleştiren Philips GoGEAR Azure, Philips’in birçok medya oynatıcısında desteklenen Songbird özelliğine de sahip. Songbird’ün sezgisel ve güçlü müzik yönetim özelliği sayesinde, yeni sanatçıları ve müzik tarzlarını doğrudan program üzerinden bağlanacağınız ortam mağazaları, servisler ve web sitelerinden keşfedebiliyorsunuz. FullSound teknolojisiyle MP3 formatındaki müzikleri daha yüksek kalite ile dinlemenizi sağlayan GoGEAR Azure, APE, FLAC, MP3 ve WMA format seçeneklerine sahip.
GoGEAR Azure’un RDS destekli ve 30 hafızalı FM radyo alıcısıyla radyo keyfini doyasıya yaşarken, 2,2 inç’lik renkli ekranıyla da video ve fotoğraf keyfini cebinize taşıyabiliyorsunuz. 35 saat müzik, 6 saat video oynatabilme süresiyle sizi yarı yolda bırakmayan GoGEAR Azure’ın arayüzü de kolay kullanım sunuyor. Azure’un bir diğer ilgi çekici özelliği ise medya dosyalarınızı tıpkı PC’nizdeki gibi klasör erişimiyle düzenleme özelliği.
Philips’in yeni 4 GB bellek kapasitesine sahip ve uzun süreli pil ömrüyle kullanıcı dostu SA5AZU04WF model kodlu MP4 oynatıcısı GoGEAR Azure, 199,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.