5053873217 [email protected]

Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin önümüzdeki sezonu için şimdiden hazırlıklar başladı. Medcezir’in yıldızları Serenay&Çağatay’ın ABD turunun iç yüzü belli oldu. İkili, dizinin orijinali olan The O.C’nin başrol oyuncularıyla bir araya gelecek.

Televizyonda sezonun en iyi yapımlarından biri olan Medcezir’in başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un, yaz döneminde ABD’ye gidecekleri basına yansımıştı. Geçen hafta içi biten çekimler sonrası valizlerini hazırlayan ikili, Los Angeles’da oyunculukla ilgili workshop’lara katılacak. Ancak ünlü oyuncuların ABD uçağına biniş sebebiyle ilgili bir başka iddia ortaya atıldı.

Sarıkaya ile Ulusoy’un, Medcezir’in orijinal versiyonu olan ve dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan ‘The O.C’nin başrol oyuncularıyla bir araya geleceği konuşuluyor. İkili, Türkiye’de Yaman Koper olarak yorumlanan Ryan Atwood karakterine can veren Benjamin McKenzie ve Mira Beylice olarak yorumlanan Marissa Cooper’ı oynayan Mischa Barton’la tanışacak.

medcezir

Öte yandan gerekli izinler alınabilirse Medcezir’in gelecek sezon yayınlanacak bazı bölümleri için ABD’de kısa çekimler de gerçekleştirecek