5053873217 [email protected]

image

Star TV ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura İstanbu dizisinde bir türlü istenilen reytingler yakalanamadı. Bir süre önce Kıvanç Tatlıtuğ ile Engin Şenkan arasında yaşanan gerginlikle gündeme gelen dizide bir gelişme daha yaşandı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin beklenilen reytingi yakalayammasının ardından aldığı bölüm başı ücretinde indirime gittiği söyleniliyor. Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı aldığı 70 bin TL ücrette yüzde 30 indirime giderek ücretini 50 bin TL’ye düşürdü. 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstelndiği Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin masraflarının yüksekliğine rağmen beklenilenin çok altında bir izleyici kitlesi elde etmesi yapım şirketini finansal anlamda zorlamaya başladı. Farah Zeynep Abdullah ile Kıvanç Tatlıtuğ gibi başarılı oyucuların yer adığı dizide yeni düzenlemelere gidiliyor. Yapım şirketi oyuncuların ayrı ayrı çok iyi birer vatandaş olduklarını ancak dizi ile kimyalarının örtüşmediğini belirtiyor. 

Yapım şirketinin dizide yenilemeye gideceği bir diğer konunun da önümüzdeki sezon Farah Zeynep Abdullah yerine Kıvanç Tatlıtuğ’a yeni bir partner bulacağı oldu.