5053873217 [email protected]

image

Defne Joy Foster’ın ölümünün ardından açılan davada, manken Senem Kuyucuoğlu ve oyuncuTolga Karel‘in tanık olarak dinleneceği belirtilmişti. Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster, son gelişmelere ilişki çarpıcı açıklamalarda bulundu.  İşte “Kızım, Tolga Karel’i hiç sevmezdi” diyen Hatice Foster’un açıklamaları:

“SENEM’İN SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ YALAN!”
Defne’nin Senem Kuyucuoğlu ile ne dostluğu var, ne de başka bir şey…Kızım Senem’i tanımıyordu; hiç konuşmuşluğu da yoktu. Benim kızım asla uyuşturucu almadı. Zaten raporunda da uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Senem’in söylediklerinin hepsi yalan!

“BİRÇOK KİŞİ SUSTURULDU”
Allah Defne’nin eşinden razı olsun. O kadar iyi bakıyor ki torunuma. Bugün Defne’nin kızının 6. yaş günü. Benim üzüntüm hakikatin ortaya çıkmamasına. Birçok kişi susturuldu. Karşı taraf çok kuvvetli çünkü. Örneğin kızımın öldüğü gece, onların alt katındaki kadın bağırış çağırışların olduğunu söylemişti. Sonra o da susturuldu. Mahkemede ne olduysa “Altan çok efendi çocuktur” dedi.
Olayı ilk duyduğum an “Kızıma bir şey yaptılar” diyerek dövünmeye başladım. Gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorum. O çocuk yaptı demek istemiyorum ama bunların hepsi kapatıldı. Fatih Altaylı bunları açıkladı; umarım o da gelecektir duruşmaya.

“DEFNE, TOLGA KAREL’İ HİÇ SEVMEZDİ”
Bazı insanların sorgulanması gerekiyor; onlardan birisi de Tolga Karel. Defne Joy Tolga Karel’i hiç sevmezdi.