5053873217 [email protected]

12. nesliyle Nissan öyle estetik bir NAvara yarattı ki yeni araç SUV almak isteyen pek çok kişinin aklını çelebilir. Yeni Navara, krom detaylarla süslenen V şeklindeki ön ızgarası, ledl, gündüz farları, sinyallere ev sahipliği yapan krom kaplamalı yan aynaları ve siyah renkli b sütünu ile dikkat çekiyor.

navara

Sarı ve kahverengi olmak üzere iki farklı özel renge sahip olacak yeni nesil Navara’nın, alüminyum detaylara sahip iç mekanında kalite seviyesi de arttırılmış. Navigasyon, radyo ve ses sisteminin yönetilebildiği yüksek çözünürlüklü TFT ekranda, yakıt göstergesi ve pusulada yer alıyor.

Yeni Nissan Navara resmi fotoğraf galerisi için lütfen tıklayınız.

Yüksek dayanımlı çelikler ile şasisi güçlendirilen yeni Navara’nın yaprak yay sistemi de daha fazla konfor amaçlı olarak elden geçirilmiş. Dönme çapı da azaltılan Navara’nın özellikle şehir içi kullanımlarında daha kıvrak olması hedeflenmiş. Navara’nın yeni neslinde, elden geçirilen ve tüketim değerleri öncüsüne göre yüzde 11 azaltılan, 2.5 litrelik DOHC dizel motor, iki farklı versiyonu ile görev yapıyor. İlk versiyon 163 hp güç ile 403 Nm tork değerleri sunarken, diğer versiyonda bu değerler 190 hp ve 450 Nm olarak veriliyor. Ayrıca 2.5 litrelik benzinli bir motorun da görev yapacağı Navara’da, tüm motor versiyonlarıyla birlikte, 6 ileri manuel veya 7 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunulacak. 4×4 çekiş sistemine de sahip olan Navara’da artık araç dinamik kontrolü, eğim iniş kontrolü, yokuşta kalkış desteği ve sınırlı kaymalı aktif fren gibi donanımlarda sunuluyor.