5053873217 [email protected]

İstanbul Shopping Fest; indirim, etkinlik ve eğlence fırsatlarıyla İstanbullular ve İstanbul’u ziyaret edenlerle buluşmaya devam ediyor. Festivalin önceki günkü adresi Mahmutpaşa ve Sultanhamam oldu. Tarihi kıyafetlerin sunulduğu etkinlikte Zahide Yetiş de Hürrem Sultan kostümü giydi

 

ZAHIDE YETIS (2)

Perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest (İSF) heyecanı sokağa indi. İstanbul Shopping Fest kapsamında 9 Haziran Pazartesi Mahmutpaşa’da ‘Tarihi Alışveriş’ konseptli özel bir etkinlik düzenlendi. Kapalıçarşı, Mahmutpaşa, Mısırçarşısı Esnaf Dernekleri ve İstanbul Kuyumcular Odası’nın katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe; aralarında İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mahmutpaşa Esnaf Derneği Başkanı Yusuf Yetişgen, Sirkeci Esnaf Derneği Başkanı Avni Ongurlar’ın da yer aldığı pek çok davetli katıldı.

Etkinlik kapsamında Mehteran Takımı, dönemin Osmanlı kıyafetlerini giyen sanatçı ve mankenler ile protokolden oluşan kortej, Sultanhamam’da yer alan tarihi kumaşçı heykeli önünden tarihi Yıldızhan’a kadar yürüyerek esnafla buluştu, çiçek dağıttı. Yıldızhan’ın tarihi atmosferinde gün boyu esnafa şerbet ve lokum ikramı gerçekleştirildi.

ZAHİDE YETİŞ: KONTROLLÜ HARCARIM

Sanatçıların ve mankenlerin tarihi Osmanlı kıyafetlerini sunduğu etkinlik de Zahide Yetiş de Hürrem Sultan kıyafetini tanıttı. Kanuni Sultan Süleyman ve cariyelerle objektife poz veren Zahide Yetiş, “Her kadının bu kostümü giymesini tavsiye ederim. Hürrem Sultan gibi bir kadın erkeklere yol gösteren bir kadının havasını en azından bu kostümle yaşamak büyük bir haz” dedi. İstanbul Shopping Fest kapsamında İstanbul’daki indirim fırsatlarından da yararlandığını söyleyen Zahide Yetiş, “Alışveriş yapmayı çok seviyorum ama para da kolay kazanılmıyor o yüzden kontrollü harcarım” dedi. Kostümü kına gecesi kıyafetine benzetilen Zahide Yetiş, “Yakında onu da giyeceğim” diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.