5053873217 [email protected]

Türkiye’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, İstanbul’un alışveriş festivaline ev sahipliği yaptı. Mall of İstanbul, İstanbul Shopping Fest’in açılışında Süperstar Ajda Pekkan konseri ve Alice in Wonderland gösterisiyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Ajda_Pekkan (2)

Mall of İstanbul, 7-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Shopping Fest’e (İSF) ev sahipliği yaptı. 23 gün sürecek olan alışveriş festivali, Süperstar Ajda Pekkan ve perakende sektörünün üst düzey temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen ‘Gong Töreni’ ile başladı.

Mall of İstanbul’da ISF kapsamında Süperstar Ajda Pekkan sahne aldı. Yoğun ilgi gören ve yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı konserde sanatçı en sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Perakende sektörünün üst düzey temsilcileri ve Ajda Pekkan tarafından çalınan başlangıç gongu ile başlayan festivalin bugüne özel ‘efsane indirim’i gece saat 24.00’e kadar devam etti. ‘Efsane indirim’ kapsamında; stoklarla sınırlı olan yüzlerce ürün özel fiyatlardan satışa sunuldu. İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Roman Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy, FLO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, LC Waikiki Başkanı Vahap Küçük, Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli, DeFacto Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ateş gibi perakende markalarının üst düzey yöneticileri de kendi mağazalarında birebir satış yaptı.

Türkiye’ye ilk kez gelen, dünyaca ünlü show grubu Alice in Wonderland de izlenme rekorları kıran gösterisini Mall of İstanbul’da sergiledi. Alice in Wonderland, orijinal kadrosu ve eşsiz kostümleri ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.