5053873217 [email protected]

Konuşma, öğrenme, okuma, araştırma, pazarlık, görüşme, alım-satım, kontrat, anlaşma, iletişim ile ilgili her türlü konuyu etkisi altına alan Merkür, 7 Haziran’dan itibaren Yengeç burcunda gerilemeye başladı. Herkesi telaşa sevk eden Merkür Retrosu evrenin uyarılarını dinleyip, ‘durup, düşünmek’ için kullanılırsa iyi bir planlayıcı zaman dilimi olarak kullanılabilir. 

astroloji2

Temmuz ayının ilk haftasına kadar birçok konuda dikkatli, gözlemci olmaya çaba göstermeliyiz. Merkür, su elementi ve öncü niteliğe sahip bir burç olan Yengeç’te gerileyecek. Dolayısıyla size azim ve öne çıkma arzusu da katacağını öngörebilirsiniz. Fakat unutmayın Yengeç, Ay tarafından yönetilir. İç sesiniz bu dönemde size fazla huzur vermeyebilir. İletişim kurarken duygularınızla dinler ve anlamaya çalışırsınız. Kalıcılık gereken işlerin Temmuz’a bırakılması en akıllıcasıdır.

Günlük hayatta her türlü gecikme, iptal hatta arızalarla karşılaşabilirsiniz. Toplantının saatini ya da yerini yanlış anlamış olabilirsiniz. Dolayısıyla doğru anladığınızı ve anlaşıldığınızı teyit etmelisiniz. Uçak biletiniz kaybolabilir, valizler karışabilir, uzun rötarlara takılabilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz kişiler ve araçlarla ilgili iniş çıkışlara hazırlıklı olmalısınız.