5053873217 [email protected]

 

Aile arasında sade bir törenle nikahları kıyılan  Buse Terim Bahçekapılı ve Volkan Bahçekapılı’ nın düğünü dün gece Shangri – La Bosphorus’ ta gerçekleşti.

BUSE TERİM DÜĞÜN GELİNLİK

06 Haziran Cuma gecesi, Buse Terim Bahçekapılı ve Volkan Bahçekapılı’ nın peri masallarını andıran düğününde, Buse Terim’ in  gelinliği Elie Saab’ ın tasarımıydı. Volkan Bahçekapılı’ nın damatlığı ise Bespoke – Osman Bulut tarafından hazırlandı.                                                        

800’ den fazla davetlinin katıldığı gecede Çağla Şikel & Emre Altuğ, Acun Ilıcalı, Demet Akbağ, Ayşe Özyılmazel, Pelin Karahan, Derya Baykal, Derya Şensoy, Şeyda Coşkun gibi ünlü isimler de boy gösterdi.

Bettina Hakko ve Candan Kiramer tarafından kurulan BC Atelier, Bahçekapılı çiftinin beyaz rengin hakim olduğu düğünü için iki farklı konsept oluşturdu. Shangri La’nın Ballroom salonunda beyaz çiçekler ve kristaller arasında gerçekleşen seramoninin arkasından çift, Esma Sultan’da büyük bir sürpriz ile misafirlerini, rüyaları süsleyen bembeyaz bir evde ağırladı.  Ev konseptine sokulan Esma Sultan’ın içerisinde; kütüphane, mutfak, ve oyun odası gibi bölümler hazırlandı.

Esma Sultan Yalısı’ ndaki yaklaşık 250 kişilik After Party ile geceye devam eden misafirler, Buse Terim’ in dünya evine girişine tanıklık ederken aynı zamanda unutulmaz bir gece geçirdiler.