5053873217 [email protected]

Sinemada iki buçuk milyon izleyici tarafından seyredilen, 3 filmlik Çılgın Dersane serisi, televizyon dizisi oluyor. Filmlerde olduğu gibi, gençlik, eğlence, komedi, aşk, dans ve bol enerji vaat eden dizi, filmlerdeki Mojo, Fırıldak, Kurtdela, Doktor gibi eski karakterleri korurken, onların yanına, Bigboy, Astrolog, Jobs vs gibi pek çok yeni karakteri de televizyon izleyicisinin beğenisine sunacak.

ÇILGIN DERSHANE ÜNİVERSİTEDE

Aksoy Film, Faruk Aksoy’un yapımını gerçekleştirdiği, senaryosunu Selim Çiprut’un yazıp, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı dizi, bu yazın en iddialı dizisi olarak 8 Haziran Pazar günü başlıyor.

Dizide başlıca rolleri; Oğuz Peçe, Nil Keser, Paşhan Yılmazel, Merve Dizdar, Duygu Çetinkaya, Ozan Aydemir, Okan Karacan, Memduh Kızılkaya, Fatih Dogan, Buket Orhan, Yılmaz Bayraktar, Berrin Keklikler, Can Katarcıoğlu, Serena Yapaöz,Hande Erçel, Esin Çelik, Ferhat Yımaz, Yasemin Erkent, Mustafa Topaloglu, Tulug Çizgen, Recep Aktuğ, Sümer Tilmaç, Defne Yalnız, Nuri Gökasan, Vural Meliçtan, Berrin Arısoy, Ayhan Isık, Leyla Uner Ermaya, Serdar Bordanacı, Fikret Tiryaki, Cengiz Sezgin paylaşırken, Ayşen Gruda konuk sanatçı olarak yer alıyor.

BUKET ORHAN MUHTEŞEM YÜZYIL’DAN SONRA ÇILGIN DERSHANE’DE

Daha önce Kahire’li Palas (Zeynep) ve Muhteşem Yüzyıl (Melek Kalfa) dizilerinde izlediğimiz başarılı oyuncu Buket Orhan, yeni dizisinde zengin bir evde çalışan aşçı anneyle, bahçıvan bir babanın kızı ‘Ayşe’ rolünde. Anne ve babasını 10 yaşında bir trafik kazasında kaybedince çalıştıkları evin sahipleri Ayşe’nin sorumluluğunu alır ve onu büyütürler. Ayşe, evin zengin kızı Özlem’e özenen, zeki, kafasına koyduğunu yapan bir kızdır.

ÇILGIN DERSHANE ÜNİVERSİTEDE dizisinde, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dershane öğrencilerinin başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar. Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları çok daha büyük ve komik sorunlar açar.