5053873217 [email protected]

Fil TV, 7 gün 24 saat kesintisiz yayın yapacak ve Türksat uydusu üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Kanal Türkçe ve orijinal dilde izlenebilecek.

Tüm aile bireylerine hitap eden içeriklerin yer aldığı Fil TV’de; Sizi Seviyorum, Sultanın Sırrı, Kirpi ve Kavşak gibi yakın dönem Türk sineması seçkin örneklerini, Oscar adaylığı bulunan ve bol ödüllü Ernest & Celestine gibi her sabah yayınlanan çocuk kuşağı filmlerini, adlarından uzun bir süre söz ettiren Paranormal Activity, The Grudge ve Anthony Hopkins ile Nicole Kidman’ın başrollerde olduğu Human Stain gibi korku-gerilim türünün en iyi filmlerini, üç ayrı dalda Oscar adaylığı bulunan Hotel Rwanda, Pretty Woman ile hafızalardan silinmeyen Julia Roberts ve Richard Gere çiftinin rol aldığı Runaway Bride, Keira Knightley ve Mickey Rourke’un başrollerini paylaştığı nefes kesici aksiyon filmi Domino gibi türünün en iyi filmlerini, Beyond a Reasonable Doubt, Hairspray gibi starlarla dolu filmleri izleyebilmek mümkün olacak.

fil-tv-logoFilm içeriklerinin yanı sıra Türk televizyonlarında daha önce yayınlanmamış Crossing Lines, Rebound ve Sanctuary gibi kaliteli diziler de Fil TV yayın akışı içerisinde yer alacak.

FİL

Fil TV Başkan Yardımcısı Sena Argün, konu ile ilgili olarak: “Oflaz Medya Grubu her geçen gün kanal sayısını artırmaya devam ediyor. Yıllardır film distribütörlüğü ve Pay TV alanındaki tecrübemizi buraya aktararak, daha geniş kitlelere ulaşacağımızı düşündüğümüz Fil TV kanalını kurduk. TV dünyasında 7/24 kesintisiz film ve dizi yayını yapan böyle bir kanala ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacı karşılamış olmak bizim için büyük önem arz ediyor. Fil TV kanalının sunduğu farklı içeriklerle çok kısa zamanda insanların vazgeçemeyeceği bir kanal olacağına inanıyorum.” dedi.

Oflaz Medya Grubu hakkında bilgiler

Oflaz Medya Grubu, 1990 yılında, yurtdışından film, televizyon dizisi ve diğer TV formatları satın alarak bunların dağıtımını yapan Medyavizyon şirketi ile faaliyetlerine başladı. Sinema alanındaki istikrarlı başarısını yayın sektöründe de devam ettiren Oflaz Medya Grubu, 2005 yılında Nickelodeon Türkiye’nin; 2006’da MTV Türkiye kanallarının, 2008’de ise SinemaTV kanallarının kurulmasıyla büyümeye devam etti. 2009 yılında bilim-teknoloji ağırlıklı yayın yapan belgesel kanalı Sci Tech TV’yi kuran grup, 2012 yılında ise çocuk ve anime kanalı olan ve dönüşümlü yayın yapan Kidz/Animez kanalını kurdu. KIDZ kanalı içinde BBC program blokları yer almaktadır.

Özellikle dijital alandaki gelişmeler ve bilgi teknolojilerinin hızla gelişmesinden sonra medya sektöründeki büyümeyi öngören Oflaz Medya Grubu tarafından 1998 yılında MCD (Multi Channel Developers Inc) kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren uluslararası kanalların Türkiye’deki dağıtımında öncü olan MCD, bugün Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Euronews, BBC World, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Cbeebies, RTL, RTL HD, SAT 1, VOX, VOX HD gibi seçkin uluslararası tematik kanalların da dağıtım ve/veya lisans haklarına sahiptir.