5053873217 [email protected]

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev” 9 Haziran Pazartesi akşamı sezon finali yapacak. TRT’de yayınlanacak Dünya Kupası maçları nedeniyle erken final yapacak olan dizi hayranları şaşkınlık içinde. Ancak izleyiciyi sinema tadında muhteşem bir sezon finali bölümü bekliyor. Ayrıca BSK Yapım sezon finalinin yayınından sonraki gün dizi müziklerinden oluşan albümünü satışa çıkartıyor.

beni böyle sev

Özellikle sosyal medyada milyonları bulan hayran kitlesiyle her hafta Pazartesi akşamı en çok konuşulan ve dünya listelerini gören dizi Eylül ayı başında yeni bölümleriyle ekranda olacak. BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan dizinin yeni sezonunda ise kadroda çok sürpriz isimler yer alacak.

YENİ SEZONDA SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİKLER
Konuya ilişkin bir açıklama yapan yapımcı Başak Bingüller “çok çalıştık, hep en iyisi olsun istedik bütün ekip dinlenmeyi hak etti. İki aylık bir ara eriyoruz ekrana ama biz Ağustos ayı başında çekimlere başlayacağız. Yeni sezonda Beni Böyle Sev hayranlarını çok önemli değişiklikler ve sürprizler bekliyor” dedi.

Beni Böyle Sev 63. bölüm sezon finali konusu

Furkan’ın evli olduğunu öğrenen İlyas kendinden çok Safiye için endişelenmektedir. Furkan’ı bir kenara çekerek annesine bir an evvel doğruyu söylemesi için uyarır.

Şirketin batma noktasına gelmesi ve Nadide’nin resti Reha’yı iyice köşeye sıkıştırır. Üstelik içinde bulundukları mali sıkıntılar artık eve de yansımaktadır, Nadide sonunda nasıl bir batağa saplandıklarını öğrenir. Burak başarısızlığın öfkesiyle ne yapacağını bilemez haldedir…

Aşkları doludizgin devam eden Ömer ve Ayşem baş başa kalmanın keyfini sürer. Ayşem bursunu kaybetme endişesi yaşar. Ayrıca Ayşem’in içini kemiren bir başka konu daha vardır, bunu şimdilik Ömer’den saklamaya karar verir. Fakat böyle büyük bir sır uzun süre gizli kalmayacaktır…

Haluk ve Deniz arasındaki iddia, Deniz’in son anda talihsizlik yaşaması nedeniyle farklı bir boyut kazanır. Mazhar sürpriz bir atak yaparak Reyhan’a duygularını açar.

Mali sorunların büyüklüğü Karatepe Holdingi yerle bir ederken Reha ve Nadide’nin gidebilecekleri tek yer Ömer’le Ayşem’in evidir.

Kendini terk edilmiş yapayalnız hisseden Burak’ta bu duygular kimsenin tahmin edemeyeceği boyutta bir tahribat yaratır. Öfkeyle Ömer’lerin kapısına dayanır.