5053873217 [email protected]

Burak Özçivit ve Tolgahan Sayışman yapım şirketi kurdu

Sinemanın ve ekranların iki önemli jönü Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit yapım şirketi kurarak, Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio’yu örnek aldı.

Best Model yarışmasından sonra bir süre mankenlik yapan ardından da oyunculuğa geçen Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit, iş hayatına yapımcı olarak adım attı.Reyting rekorları kıran iki ünlü isim bundan sonra kendi projelerinde yapımcı olarak yer almak ve kazançlarını katlamak istiyor.

BURAK ÖZÇİVİT SAYIŞMAN

Hollywood’un ünlü yıldızları Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio gibi ünlü isimlerin izinden giderek yapım şirketi kuran Sayışman ve Özçivit, kamera önündeki başarılarını, kamera arkasında da devam ettirmeyi planlıyor.4 sezon devam eden Lale Devri dizisinin ardından sinema filmlerine ağırlık vereceğini açıklayan Sayışman, ilk sinema filminin çekimlerine temmuz ayında başlıyor.

‘BENİM İÇİN ISINMA TURLARI BİTTİ’

Ardından da eylül ayında, ikinci sinema filmi için start verecek. Bu filmlerden birinde kendisi de rol alacak. Sayışman, “Benim için ısınma turları bitti. Artık önümde yeni bir maraton var” dedi.

KENDİ HİKAYELERİNİ ÇEKECEK

Son yılların aranılan jönü Burak Özçivit, kazandığını ticarete yatıran genç isimlerin başında geliyor. Bir döner restoranı açarak işadamlığına atılan Özçivit, şimdi de ‘BRK’S Production’ adını taşıyan bir yapım şirketi kurdu.

Sanat dünyasına adım attığı 10 yılda yaklaşık 20 hikaye yazdığını söyleyen Özçivit, kendi öykülerini film yapacak ve başrolde de kendi oynayacak.