5053873217 [email protected]

Bruce Willis ile Demi Moore’un 22 yaşındaki kızı Scout, geçen haftaki yarı çıplak protestosunun nedenlerini açıkladı.

buruce wıllısin kızı

Us Weekly’nin haberine göre Scout Willis, Jane Pratt’ın internet sitesi xojane için bir yazı kaleme aldı. Willis, protestosunun nedenini şöyle anlattı: “Geçen haftanın ilk günlerinde çılgın bir şey yapmaya karar verdim. Instagram benim hesabımı taciz konusunda kötü örnek olduğu için silmişti. Ben de böyle bir protesto yapmaya karar verdim.”

Scout Willis yazısını şöyle sürdürdü: “New York’ta üstsüz bir şekilde dolaştım ve bunu da Twitter aracılığıyla belgeledim. Böylece New York eyaletinde yasal olup da Instagram tarafından izin verilmeyen şeyi gözler önüne sermek istedim. Ben Scout Willis ve geçen hafta New York sokaklarında çıplak dolaşmam hakkında söylemek zorunda olduğum tek şey bu.”

İnsanların kendisini ciddiye almak istememelerini anlayabileceğini belirten Scout Willis yazısında şu görüşlere de yer verdi: “İnsanlar beni sadece dikkat çekmek isteyen aşırı ayrıcalıklı bir kız olarak görebilirler. Yüksek profilli ve finansal olarak ayrıcalıklı bir ailede dünyaya geldim. Toplum içindeki hayatımı ben seçmedim. Ama bu hayat bana bu şekilde davranma olanağı verdi.”

Scout Willis “kadınların bedenlerini nasıl göstermek istiyorlarsa öyle davranmaya, kendi arzularından yola çıkarak hareket etmeye hakları olduğunu göstermek istediğini” belirtti.