5053873217 [email protected]

Beşiktaş Başkanı Orman, NTVSpor kanalında katıldığı programda önemli açıklamalar yapıyor. İşte açıklamalarından satır başları; Rubin Kazan ile görüşmeden önce Gökhan Töre ile anlaşmamız gerekiyor. Gökhan Töre ile ya sözleşme imzalayacağız ya da vedalaşacağız. Tekrar kiralamayı düşünmüyoruz. Beşiktaş’ta bulduğu huzuru başka bir takımda bulabileceğini zannetmiyorum. Kalmasını bir nebze isterim, giderse de ölecek değilim.
Trabzonspor Olcan Adın’ı vermek istemediğini belirtti. Bizim için o konu kapandı. Caner Erkin şuan Fenerbahçe ile görüşüyor. Fiyat yükseltmek için Beşiktaş’ı kullandırtmam. Caner’in biz peşinde koşmayız. Kulübüyle anlaşmazsa, gelir oturur konuşulur. Biz kimseye araç olmayız. Caner Erkin, Beşiktaş’ta oynamak isterse o zaman kontrat konuşabilirim. Yoksa biz öyle bir topa girmeyiz.

Ronaldinho Beşiktaş’ın kapısından geçemez. Elli kere haber yolladı ‘geleyim’ dedi. Devre arasında bizi kullandı bir daha Beşiktaş’ın kapısından geçirtmem.

Eskişehirsporlu Tarık için girişimimiz yok. Geçen sene öyle bir niyete girdik ama yabancı bir menajerleri var bir bize bir Galatasaray’a gidiyor. Biz bu konulara sıcak bakmıyoruz. Cenk Tosun Beşiktaşlıdır. Ne teklifler geldi Cenk’e ama kabul etmedi. Ben Beşiktaş’ta oynamak istiyorum dedi ve bize geldi. Görüldüğü gibi Beşiktaş amaçtır, araç değil.

fikret orman

Diego ile ilgilendik ve bir teklifte bulunduk. Fenerbahçe bizden 7 Milyon Euro fazla vermiş. Fenerbahçe almasın diye biz de 10 Milyon fazla verebilirdik ancak kulüpler bu duruma bundan dolayı geldi.

Demba Ba’nın kronik sakatlık problemleri var. 29 yaşında bir oyuncu; alıp daha sonra satabileceğiniz bir oyuncu değil. Demba Ba ilgilendiğimiz bir futbolcu ancak olmazsa olmaz değil. Farklı ilgilendiğimiz futbolcular da var. Herkes Quaresma diye bağırıyor. Quaresma’nın parasını biz ödedik. Quaresma’yı İstanbul’a getirdiklerinde bir otobüs kiralanmış. Otobüsün 14 bin Lira parası ödenmemiş, hacizlik olmuş. Biz ödedik. Popüler transfer yapmak en kolay iştir. Bizden kimse bunu beklemesin.

Pedro Franco tam anlamıyla izleme komitesi ve sportif direktör ile birlikte planlı bir transfer. Sivok sakatlanmasa Pedro Franco hiç oynamayacaktı. Ancak bir fırsat yakaladı ve iyi kullandı.

Kredi almadan yeni bir kaynak yaratmadan en zor lokasyonda stadyum inşa ediyoruz. Geçen yaz bu tarihlerde orada stadyum vardı. Gezi olayları sırasında inşaata başlayamadık da ama bugün orada tekrar stadyum var. Hala Ferrari’nin parasını ödüyoruz. 8 Milyon borç var Ferrari’ye…